Το καλάθι σας

[ ... ] τεμάχια
Ταμείο


Εμφάνιση Καλαθιού

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

   

Ποιοι είμαστε

Ταυτότητα Αγροτικής Στέγης

Η Αγροτική Στέγη έχει Όνομα και Παράδοση στην εξυπηρέτηση των πελατών από το 1987

Στο κατάστημα μας ένας χημικός, ένας φυσικός, μία κτηνίατρος, ένας γεωπόνος πανεπιστημίου, δύο τεχνολόγοι γεωπόνοι, ένας τεχνολόγος ζωικής παραγωγής, ένας μηχανικός, ένας υδραυλικός, ένας χειριστής αγροτικών μηχανημάτων και πολλοί άλλοι εκπαιδευμένοι συνεργάτες είναι στη διάθεση των πελατών για την πληρέστερη εξυπηρέτησή τους.

αναλυτικά

Που Βρισκόμαστε

Η Αγροτική Στέγη στο Gmaps

Το κατάστημα της Αγροτικής Στέγης στεγάζεται στην καρδιά της Λέσβου, στη φιλόξενη πόλη της Καλλονής.

Η διεύθυνση μας είναι:

"Καλλονή Λέσβου Τ.Κ 81107"

χάρτης

Επικοινωνία

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Κατάστημα Καλλονής

22530 29270 - 24100 - 23275

Fax: 22530 23741

Υποκατάστημα Λάρσος

22510 93000

Fax: 22510 93032

Email επικοινωνίας

info@agrotikistegi.gr

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας

Για τεχνικά ζητήματα επικοινωνείστε με τον Διαχειριστή του agrotikistegi.gr

Είμαι ήδη Πελάτης

Νέος Πελάτης

Για βοήθεια καλέστε: 22530 24100 & 23275

Πουλερικά

 

Τα μυστικά της εκτροφής γαλοπούλας

E-mail Εκτύπωση PDF
galopoula

Την τελευταία δεκαετία πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον και στρέφονται προς την ερασιτεχνική εκτροφή ινδόρνιθας, ή όπως είναι ευρέως γνωστή γαλοπούλας. Στις παραγράφους που ακολουθούν θα προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της γαλοπούλας και τα μυστικά που πρέπει να ξέρει κάποιος που σκοπεύει να ασχοληθεί με την εκτατική – χωρική εκτροφή της.

 

Η οικόσιτη μορφή της ινδιανοτροφίας συνίσταται στη διατήρηση από τον εκτροφέα μερικών πτηνών μετά τις εορτές των Χριστουγέννων που θα χρησιμοποιηθούν για αυγοπαραγωγή. Οι γαλοπούλες από το Μάρτιο αρχίζουν να γεννούν 20 έως 30 αυγά η καθεμία. Στο σημείο αυτό μπορούμε είτε να αφήσουμε τα αυγά να εκκολαφθούν με φυσική εκκόλαψη συνήθως μέσα στον μήνα Ιούνιο, είτε να τοποθετήσουμε τα γόνιμα αυγά σε μια εκκολαπτική μηχανή.

 

Όσον αφορά στην επώαση των αυγών σε εκκολαπτική μηχανή θα πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται φρέσκα αυγά ημέρας αλλά ούτε αυγά παραπάνω των 7 ημερών, με σκοπό τη μέγιστη εκκολαψιμότητα. Τα αυγά θα πρέπει να καθαρίζονται με στεγνό πανί και όχι με νερό μετά τη συλλογή τους και μέχρι την τοποθέτησή τους στην εκκολαπτική μηχανή θα πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και σε καμία περίπτωση σε θερμοκρασία ψυγείου. Αφότου τα αυγά τοποθετηθούν στην εκκολαπτική μηχανή η θερμοκρασία θα πρέπει να ρυθμίζεται στους 37,70 °C για 28-30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 25 ημερών ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να δίνεται στην περιστροφή των αυγών τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Αυτό μπορεί να γίνει αυτόματα καθώς πολλές εκκολαπτικές μηχανές διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να τοποθετηθεί σχετικός μηχανισμός ή εφόσον το επιτρέπει ο αριθμός των προς εκκόλαψη αυγών αυτό μπορεί να γίνει χειροκίνητα. Τις τελευταίες τρεις ημέρες τα αυγά θα πρέπει να αφήνονται χωρίς περιστροφή.

 

Από τη στιγμή της εκκόλαψης θα πρέπει να δώσουμε προσοχή ώστε οι νεοσσοί να λάβουν τροφή και νερό όσο το δυνατό συντομότερο. Οι νεοσσοί που στερούνται νερό και τροφή παραπάνω των 36 ωρών δύσκολα συνηθίζουν στη λήψη τροφής. Εμπειρικά πολλοί εκτροφής για να προσελκύσουν την προσοχή των νεοσσών στις ταΐστρες τοποθετούν μέσα σ’ αυτές γυάλινους βόλους. Ακόμη, κατά τις πρώτες 10 ημέρες της ζωής τους οι νεοσσοί δεν έχουν την ικανότητα να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση μιας θερμαντικής πηγής που συνήθως είναι μια λάμπα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Η ιδανική θερμοκρασία κάτω από την θερμαντική πηγή-θερμομητέρα είναι 37 °C . Πρακτικά, στην περίπτωση που οι νεοσσοί απομακρύνονται από τη θερμομητέρα είναι ένδειξη πως η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από την ιδανική, ενώ στην αντίθετη περίπτωση που η θερμοκρασία θα πρέπει να αυξηθεί οι νεοσσοί συνωστίζονται κάτω από τη θερμαντική πηγή. Σταδιακά η θερμοκρασία θα πρέπει να μειώνεται καθημερινά έως ότου φτάσει τους 22 °C. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην προστασία του περιβάλλοντος διαβίωσης των πτηνών από οποιονδήποτε στρεσσογόνο παράγοντα όπως εκκωφαντικούς θορύβους, ξαφνικές κινήσεις, υπερβολικά έντονο φωτισμό.

 

Με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των ευαίσθητων νεοσσών θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την τοποθέτηση της κατάλληλης στρωμνής στο χώρο διαβίωσης τους. Τα συχνότερα υλικά στρωμνής που χρησιμοποιούνται είναι το άχυρο και το πριονίδι. Το πάχος της στρωμνής θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 εκατοστά και τα σημεία που λερώνονται από τις ακαθαρσίες των νεοσσών θα πρέπει να απομακρύνονται και να αντικαθίστανται με καινούργια όσο το δυνατό συχνότερα.

 

Όσον αφορά τις διατροφικές ανάγκες των ινδορνίθων αυτές ποικίλουν ανάλογα από το στάδιο ανάπτυξής τους. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες της ζωής των νεοσσών, αυτοί θα πρέπει να τρέφονται με ειδικά μελετημένο φύραμα με 28% περιεκτικότητα σε ακατέργαστη πρωτεΐνη, ενώ από την 4η εβδομάδα της ζωής τους έως και την 8η η περιεκτικότητα αυτή θα πρέπει να μειώνεται στο 24%. Στη συνέχεια και ως την ηλικία σφαγής το φύραμα θα πρέπει να αποτελείται από 20% ακατέργαστης πρωτεΐνης. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά μελετημένα σιτηρέσια που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αναλογία της πρωτεΐνης και είναι εμπλουτισμένα με τις κατάλληλες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη των πτηνών.

 

Τέλος, η γαλοπούλα μπορεί να θεωρηθεί ίσως το πιο επιρρεπές σε ασθένειες από τα οικόσιτα πτηνά. Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικά καποιες από τις πιο συχνές ασθένειες που προσβάλλουν τα ινδορνίθια:

Α) Κοκκιδιώσεις: Η νόσος εκδηλώνεται συνήθως στα νεαρά πτηνά ενώ τα ενήλικα πτηνά εμφανίζονται πιο ανθεκτικά. Συχνότερο εύρημα είναι η υδαρής, αιμορραγική και βλεννώδης διάρροια, ενώ η θνησιμότητα είναι αυξημένη ιδιαίτερα σε πολύ νεαρά πτηνά.

Β) Ιστομονάδωση (Blackhead): Ίσως το πιο σοβαρό πρόβλημα σε εκτροφές ινδορνίθων ελευθέρας βοσκής καθώς η θνησιμότητα είναι ιδιαίτερα υψηλή. Στα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνονται η ανορεξία, η κατάπτωση και η διάρροια φαιο-κίτρινου χρώματος. Επειδή οι όρνιθες συχνά μπορεί να είναι φορείς του συγκεκριμένου παρασίτου, οι ινδόρνιθες δεν πρέπει να εκτρέφονται μαζί με κοτόπουλα, ούτε σε έδαφος που εκτρέφονταν ορνίθια ακόμη και πριν από χρόνια.

Γ) Ψευδοπανώλη (Newcastle disease): Ο ιός της ψευδοπανώλης προσβάλει το πεπτικό, το αναπνευστικό και το αναπαραγωγικό σύστημα των πτηνών. Στην αγορά υπάρχουν τα κατάλληλα εμβόλια κτά του ιού που μπορούν να προστατέψουν την εκτροφή από ενδεχόμενη μόλυνση της εκτροφής.

Δ) Ερυθρά: Το βακτήριο της ερυθράς μπορεί να προσβάλει πτηνά όλων των ηλικιών και εμφανίζει αιφνίδια θνησιμότητα στο σμήνος. Στα συμπτώματα της ασθένειας πέρα από τα δερματικά εξανθήματα που εμφανίζουν τα ινδορνίθια μπορεί να παρατηρηθεί και κυάνωση της κεφαλής.

Ε) Ρινοτραχειιτιδα: Ιογενής νόσος των ινδορνίθων που χαρακτηρίζεται από λοίμωξη κυρίως του ανώτερου τμήματος της αναπνευστικής οδού. Τα κλινικά συμπτώματα συνίστανται σε φτερνίσματα, αφρώδες ρινικό έκκριμα, επιπεφυκίτιδα με αφρώδη δακρύρροια, διόγκωση των υποκόγχιων και παραρρινικών κόλπων και υπογνάθιο έκκριμα.

 

Η διασφάλιση της υγείας των πτηνών θα στηριχθεί κυρίως στην πρόληψη, γεγονός που απαιτεί συχνή επικοινωνία με τον κτηνίατρό σας ο οποίος θα δημιουργήσει το κατάλληλο εμβολιακό πρόγραμμα ανάλογα με την περιοχή σας, αλλά και θα σας συμβουλεύσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Τέλος, μην αμελείτε τον καθαρισμό και την απολύμανση τόσο του χώρου διαβίωσης των πτηνών όσο και των συσκευών χορήγησης τροφής και νερού.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://agrotikistegi.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε εξοπλισμό όπως ταΐστρες και ποτίστρες διαφόρων μεγεθών, καθώς και σε εκκολαπτικές μηχανές ποικίλης χωρητικότητας. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή.

 

Ευδοκία Μαρζέλου

Κτηνίατρος, DVM

Απόφοιτος Α.Π.Θ

 

Γρίπη των πτηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ
Αθήνα, 17.01.2006
Μετά την ανησυχία που προκλήθηκε από την εμφάνιση της νόσου της γρίπη των πτηνών στη γειτονική Τουρκία, ο Π.Κ.Σ. ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι:

 

Περισσότερα...

ΠρομηθευτήςΚτηνιατρικά Φάρμακα195
Αντιπαρασιτικά120
Ενδο-εξωπαρασιτοκτόνα6
Ενδο-εξωπαρασιτοκτόνα ζώων συντροφιάς6
Ενδοπαρασιτοκτόνα43
Ενδοπαρασιτοκτόνα ζώων συντροφιάς43
Ενδοπ/κτόνα σε πάστα ζώων συντροφιάς10
Ενδοπ/κτόνα χάπια ζώων συντροφιάς18
Ενδοπ/κτόνα σε αμπούλες ζώων συντροφιάς15
Εξωπαρασιτοκτόνα71
Εξωπαρασιτοκτόνα ζώων συντροφιάς71
Εξωπ/κτόνα διάλυσης ζώων συντροφιάς3
Εξωπ/κτόνα περιλαίμια ζώων συντροφιάς12
Εξωπ/κτόνα σε αμπούλες ζώων συντροφιάς48
Εξωπα/κτόνα Spray ζώων συντροφιάς8
Βιταμίνες- Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία64
Βιταμινούχα-Μικρών Ζώων25
Βιταμινούχα-Νερού21
Βιταμινούχα-Τροφής18
Ωδικών Πτηνών - Εξωτικών Ειδών11
Αξεσουάρ Ζώων282
Αξεσουάρ Ιπποειδών146
Σέλες9
Σαμάρια7
Κεφαλαριές | Γιουλάρια7
Σακίδια5
Προστερνίδια1
Αρτάνες1
Ηνία5
Πεταλώματος Είδη26
Υπονούρια | Πουρίδες2
Στομίδες4
Έποχα7
Αναβολείς1
Περιποίησης Είδη28
Σχοινιά3
Ένδυσης&Προστασίας Είδη12
Περιλαίμια7
Διακοσμητικά Είδη3
Αξεσουάρ Σαμαριών10
Μαστίγια2
Καπίστρι5
Πλήρες Σετ Αλόγου1
Αξεσουάρ Αιγοπροβάτων21
Κουδούνια - Λουριά13
Ζωοτεχνικά Εργαλεία8
Αξεσουάρ Κατοικιδίων27
Κλουβιά Μεταφοράς9
Σπιτάκια4
Παιχνίδια10
Αξεσουάρ περιποίησης στόματος/δέρματος2
Πιάτα2
Αξεσουάρ πτηνών.35
Αξεσουάρ κουνελίων3
Αξεσουάρ χοιρών3
Αξεσουάρ μηρυκαστικών6
Αξεσουάρ ωδικά πτηνά & περιστέρια4
Αξεσουάρ Ψαριών11
Διακοσμητικά Ενυδρείων9
Ενυδρεία2
Ενώτια10
Αξεσουάρ Βοοειδών1
Κουρευτικές Μηχανές15
Τροφές Ζώων130
Τροφές Σκύλου53
Τροφές Σκύλου Puppy/Junior (κουταβιών/νεαρών σκύλων)10
Τροφές Σκύλου Ενέργειας13
Τροφές Σκύλου Συντήρησης6
Τροφές Σκύλου Ειδικές10
Λιχουδιές - Κόκκαλα14
Τροφές Γάτας23
Τροφές για Γατάκια (Kitten/babycat)3
Τροφές Γάτας Συντήρησης10
Τροφές Γάτας Ειδικές7
Λιχουδιές Γάτας3
Τροφές Ψαριών5
Συμπληρώματα Διατροφής - Γάλατα παραγωγικών ζώων15
Γάλατα ζώων συντροφιάς5
Τροφές Αλόγου20
Συμπληρώματα Διατροφής18
Σύνθετες Τροφές1
Απλές Τροφές1
Τροφές για Χελώνες & ερπετά3
Τροφές για μικρά ζώα4
Τροφές για Πουλιά & πτηνά1
Συμπληρώματα Διατροφής - Ζώων συντροφιάς1
Λιπάσματα56
λιπάσματα κοκκώδη αζωτούχα Ν10
λιπάσματα κοκκώδη σύνθετα ΝΡΚ10
λιπάσματα κοκκώδη σύνθετα ΝΡ0
λιπάσματα υδατοδιαλυτά κρυσταλικά15
λιπάσματα υγρά10
λιπάσματα κοκκώδη διάφορα4
λιπάσματα βιολογικά6
λιπάσματα κοκκώδη φωσφορούχα P1
Φυτά496
Σπόροι471
Αγγούρι25
Αγγούρι κοντό8
Αγγούρι μακρύ17
Αγκινάρα3
Άνηθος2
Αντίδι2
Αρακάς6
Ατζούρι1
Βίκος10
Βλήτο1
Βρώμη2
Γκαζόν4
Γλυκάνισος0
Καλαμπόκι4
Κάρδαμο1
Καρότο3
Καρπούζι29
Κολοκύθι21
Κουκιά7
Κουνουπίδι21
Κρεμμύδι6
Κριθάρι2
Λάχανο20
Λειμώνια9
Μαϊδανός3
Μανιτάρια1
Μάραθο1
Μαρούλι31
Μελιτζάνα22
Μηδική13
Μπάμια1
Μπρόκολο9
Μπιζέλι4
Παντζάρι7
Πατάτα13
Πεπόνι19
Πιπεριά32
Πράσσο4
Ραδίκι5
Ρεβύθι3
Ρεπάνι8
Ρόκα1
Σέλινο2
Σελινόριζα2
Σέσκουλο1
Σιτάρι5
Σινάπι1
Σόργος5
Σπανάκι17
Τομάτα48
Τομάτα αυτοκλαδευόμενη19
Τομάτα αναρριχώμενη26
Τομάτα για βιομηχανική χρήση1
Φασόλι26
Φακελωτή ( μελισσόχορτο )1
Φακή1
Ηλίανθος5
Ελαιοκράμβη1
Σπορόφυτα κηπευτικών25
Σπορόφυτα αγγουριού υπαίθριου1
Σπορόφυτα αγγουριού θερμοκηπίου μακρύ2
Σπορόφυτα αγγουριού θερμοκηπίου κοντό1
Σπορόφυτα καρπουζιού7
Σπορόφυτα κολοκυθιού3
Σπορόφυτα κουνουπιδιού4
Σπορόφυτα λάχανου3
Σπορόφυτα μαρουλιού4
Σπορόφυτα μελιτζάνας0
Σπορόφυτα μπρόκολου0
Σπορόφυτα πεπονιού0
Σπορόφυτα πιπεριάς0
Σπορόφυτα τομάτας θερμοκηπίου αναρριχώμενη0
Σπορόφυτα τομάτας υπαίθρια αυτοκορυφολογούμενη0
Γεωργικά Φάρμακα491
Απολυμαντικά Εδάφους4
Απολυμαντικά σπόρων3
Εντομοελκυστικά1
Εντομοκτόνα75
Εντομοκτόνα βιολογικά6
Εντομοκτόνα έλαια5
Εντομοκτόνα-Ακαρεοκτόνα14
Εντομοκτόνα-Εδάφους-Νηματοδοκτόνα8
Εντομοκτόνα-Υγειονομικής Σημασίας55
Ζιζανιοκτόνα79
Μυκητοκτόνα139
Μυκητοκτόνα Βιολογικά4
Μυκητοκτόνα Εδάφους5
Ορμονούχα-ρυθμ.ανάπτυξης-φωτορυθμ.ουσίες8
Παγίδες Εντόμων Φυτών6
Ποντικοφάρμακα30
Σαλιγκαροκτόνα(κοχλιοκτόνα)5
Φερομονικές παγίδες για Tuta absoluta10
Παγίδες Λεπιδοπτέρων7
Παγίδες ελέγχου εντόμων: μύγες - σφήκες14
Παγίδες για Αφίδες - Θρίπες7
Συνεργιστικα ψεκαστικών διαλυμάτων.1
Μαστίχα Εμβολιασμού4
Αγροτικά Μηχανήματα553
Αλυσοπρίονα88
Αλυσοπρίονα Βενζίνης54
Αλυσοπρίονα ηλεκτρικά15
Αλυσοπρίονα ηλεκτρικά τηλεσκοπικά6
Αλυσοπρίονα τηλεσκοπικά7
Αλυσοπριόνων Εξαρτήματα2
Τροχιστικά Αλυσίδων2
Αντλητικά Συστήματα31
Αντλητικά Επιφανείας Βενζινοκίνητα19
Αντλητικά Επιφανείας Ηλεκτρικά Περιφερειακά3
Αντλητικά Επιφανείας Πετρελαιοκίνητα0
Αντλητικά Οξέων & Χημικών1
Αντλητικά Πυροσβεστικά (Υψηλού Μανομετρικού)6
Αντλητικά Υποβρύχια 12-24 Volt2
Αντλίες19
Αντλίες Υποβρύχιες7
Γεωτρύπανα10
Γεωτρύπανα για Τρακτέρ2
Ψεκαστικά Συγκροτήματα με Βυτία2
Γεωτρύπανα Μηχανοκίνητα1
Γεωτρύπανα Βενζινοκίνητα7
Γεννήτριες24
Γεννήτριες Βαλιτσάκια Αθόρυβες1
Γεννήτριες Βενζίνης15
Γεννήτριες Ελαιοραβδιστικών1
Γεννήτριες Πετρελαίου 1500 στροφές2
Γεννήτριες Πετρελαίου 3000 στροφές5
Γεννητριών Εξαρτήματα0
Θαμνοκοπτικά60
Θαμνοκοπτικά COMPI πολυμηχανήματα1
Θαμνοκοπτικά Βενζίνης34
Θαμνοκοπτικά ηλεκτρικά16
Θαμνοκοπτικών Εξαρτήματα9
Θρυματιστές15
Θρυματιστές Ηλεκτρικοί12
Θρυματιστές Βενζινοκίνητοι3
Κινητήρες5
Κινητήρες Βενζινης5
Κινητήρες Πετρελαίου0
Μηχανήματα για Γκαζόν4
Εξαερωτήρες Γκαζόν0
Εξαερωτήρες Γκαζόν Ηλεκτρικοί1
Σπορείς Γκαζόν0
Πιεστικα Συγκροτήματα7
Πιεστικών Συστημάτων Εξαρτήματα1
Σκαπτικά57
Σκαπτικά Ηλεκτρικά4
Σκαπτικά Μηχανοκίνητα43
Σκαπτικά Μοτοκαλιεργητές Χορτοκοπτικά4
Σκαπτικά Μοτοκαλιεργητές(Συρόμενες Φρέζες)6
Τρακτερ - Ελκυστήρες30
Μεταχειρισμένα Τρακτερ9
Παρελκόμενα Τρακτερ12
Φυσητήρες-Απορροφητήρες22
Απορροφητήρες φύλλων6
Φυσητήρες φύλλων11
Χλοοκοπτικά49
Χλοοκοπτικά Βενζίνης24
Χλοοκοπτικά Ηλεκτρικά19
Χλοοκοπτικά Τρακτέρ6
Ψαλίδια μπορντούρας23
Ψαλίδια μπορντούρας Βενζίνης7
Ψαλίδια μπορντούρας ηλεκτρικά14
Ψεκαστικά23
Ψεκαστικά Πλάτης Μηχανοκίνητα9
Ψεκαστικά Συγκροτήματα Ηλεκτροκίνητα1
Ψεκαστικά Συγκροτήματα Μηχανοκίνητα6
Ψεκαστικών Εξαρτήματα2
Ψεκαστικά Χειροκίνητα2
Φραχτοκόπτες3
Διαχωριστές κορμών6
Μηχανήματα Πολλαπλής Χρήσης16
Το σύστημα Kombi14
Βασικά Μηχανήματα Kombi4
Εργαλεία Kombi10
Το σύστημα Multi2
Κλαδοσυλλέκτες1
Πατάρια Τρακτέρ1
Εδαφοκαλύπτης1
Μύλοι Άλεσης Ηλεκτροκίνητοι2
Αεροσυμπιεστές(κομπρεσέρ)14
Αεροσυμπιεστών Εξαρτήματα3
Τρεϊλερ - Καρότσες15
ΤΡΕΪΛΕΡ ΑΛΟΓΟΥ2
ΤΡΕΪΛΕΡ -ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΕΣ9
ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ4
Παλετοφόροι - Περονοφόροι - Ερπυστριοφόροι3
Περονοφόροι1
Παλετοφόροι - Ερπυστριοφόροι2
Ποδήλατα247
Junior (Παδικά)44
Hardtail (MTB)53
Trekking (Aσφάλτου)21
City (πόλης)12
Cross Trekking (Εκτός δρόμου)11
Road Bilkes (Δρόμου)3
Freestyle (BMX)16
Fitness5
Suspension (Αναρτήσεων)11
Αξεσουάρ Ποδηλάτων66
Folding (αναδιπλούμενα)5
Cruisers Bikes0
Είδη Σπιτιού265
Ορείχαλκου - Μπρούτζου Είδη19
Γυάλινα Είδη71
Οργάνωση χώρου44
Αποθήκευση Εσωτερικού Χώρου30
Αποθήκευση Εξωτερικού Χώρου14
Οικιακές συσκευές105
Λάμπες - Λούξ14
Ψησταριές - Σούβλες4
Διακόσμησης είδη1
Συσκευές Απορρόφησης Υγρασίας7
Καθαριστικά Μόνωση & Επισκευές531
Στεγανωτικά-Μονωτικά59
Στεγάνωση-Μόνωση.23
1.Βελτιωτικά Κονιαμάτων.6
2.Τσιμεντοειδή Στεγανωτικά Συστήματα.6
3.Επαλεπτικά-Στεγανοποιητικά.4
4.Ασφαλτικά Εισή Οροφής και Στέγης.3
5.Θερμομονωτικά-Ηχομονωτικά.4
Προστασία Δαπέδων.14
2.Βαφές Δαπέδων.14
Επισκευαστικά.17
1.Σφραγιστικά-Συγκολλητικά-Επισκευαστικά.16
2.Υαλοπλέγματα-Υαλοταινίες-Γωνιόκρανα-Υαλούφάσματα Ιταλικού οίκου GAVAZZI.1
Ειδικά Χρώματα Βερνίκια.5
Χρώματα381
Εσωτερικές επιφάνειες94
Εξωτερικές επιφάνειες38
Ριπολίνες για Ξύλα25
Μεταλλικές επιφάνειες98
Προστασία Ξύλου & Πέτρας43
Βερνίκια & Συντηρητίκα Ξύλου Διαλύτη.36
Βερνίκια & συντηρητικά Ξύλου Νερού.5
Προστασία πέτρας.2
Ειδικές Εφαρμογές28
Σπρέι5
Τεχνικά Σπρέϊ2
Universal Σπρέι2
Μεταλλικά Σπρέι1
Υποστρώματα50
Εσωτερικών επιφανειών10
Εξωτερικών επιφανειών6
Μετάλλου30
Ξύλου4
Κόλλες19
Κόλλες γενικής χρήσης.4
Κόλλες κατασκευαστικές.4
Κόλλες στιγμής.3
Κόλλες εποξικές2
Κόλλες-ξυλόκολλες3
Κόλλες πλαστικών2
Ταινίες διπλής όψης.0
Διαφορές κόλλες.1
Θερμικές κόλλες.0
Σιλικόνες.0
Παρελκόμενα σιλικόνης0
Αφρός πολυουρεθάνης0
Ταινίες αρμών.0
Πιστολιά φυσιγγίων.0
Καθαριστική αλοιφή χεριών.0
Προϊόντα κατά της υγρασίας.0
Είδη Καθαρισμού56
Mαρμάρων & Πέτρας5
Κεραμικών-πλακιδίων3
Τζακιού2
Κουζίνας-μπάνιου4
Ξύλου-δέρματος4
Αυτοκινήτου1
Υδραυλικών6
Ειδικά προιόντα10
Πισίνας21
Νανοτεχνολογίας είδη11
Ναυτιλιακά5
Εργαλεία κήπου366
Πότισμα114
Αυτόματο Πότισμα12
Πιστόλια ποτίσματος11
Ποτιστικά Μπεκ11
Σετ ποτίσματος6
Ποτίσματος εξαρτήματα25
Λάστιχα νερού30
Μάνικες10
Γάντια Εργασίας45
Μπότες-Μποτάκια-Σαμπό9
Επιγονατίδες2
Ψεκαστήρες38
Ποτιστήρια1
Ψεκαστήρων Ανταλλακτικά16
Εμβολιαστήρια.14
Πριόνια Κλαδέματος15
Κομποστοποίησης είδη3
Δετικό μηχάνημα7
Διανομεας σπορων-λιπασματος2
Δοχεία πλαστικά2
Θηκές11
Έτοιμη Λίμνη3
Σκαλιστήρια3
Φτυαράκια1
Ψαλίδι γκαζόν2
Ψαλίδια Κλαδέματος73
Ψαλίδια κλαδέματος ενός χεριού38
Εργαλεία ακονίσματος5
Αξεσουάρ Κλαδέματος10
Ηλεκτρικά ψαλίδια5
Αεροψάλιδα & Ψαλίδια απολύμανσης4
Ψαλίδια κλαδέματος δύο χεριών11
Κουβάς- Καρότσι μεταφοράς5
Εργαλεία Μπαταρίας102
Γωνιακοι τροχοί5
Δισκοπρίονα1
Δραπανοκατσάβιδα12
Δραπανοκατσάβιδα Κρουστικά10
Εξαρτήματα Εργαλείων12
Κατσαβίδια3
Κατσαβίδια Παλμικά1
Σέγες2
Σπαθόσεγες2
Φακοί15
Αεροσυμπιεστής4
Πιστόλι Κόλλας1
Πιστόλι Σιλικόνης1
Μπαταρίες1
Ηλεκτρικά Εργαλεία117
Δισκοπρίονα Μετάλλων Επαγγελματικά1
Δισκοπρίονα Μετάλλων Φορητά1
Δράπανα Κολωνάτα1
Ηλεκτροκόλλησης αξεσουάρ1
Ηλεκτροσυγκολλήσεις Inverter4
Ηλεκτροσυγκολλήσεις Ηλετροδίου3
Ηλεκτροσυγκολλήσεις Σύρματος Mig1
Κόφτες Πλακιδίων-Μαρμάρου1
Λειαντήρες2
Παγκοπρίονα Ξύλου1
Παλάγκα Ηλεκτρικά4
Πιστολέτα Κρουστικά -Περιστροφικά1
Πιστολέτα Πνευματικά4
Πιστολέτα Σκαπτικά-Κατεδαφιστικά3
Πιστόλια Θερμού Αέρα5
Πλάνες2
Πλάνες Ξεχονδριστήρες Γωνιάστρες1
Πολυεργαλεία Ηλεκτρικα4
Ρούτερ2
Ρούτερ Επιτραπέζιο1
Σέγες9
Τριβεία Παλμικά9
Τριβεία Τοίχου2
Τροχοί Γωνιακοί8
Τροχοί Δίδυμοι Πάγκου2
Σπαθοσέγες2
Φαλτσοπρίονα1
Φορτιστές Μπαταριών2
Δράπανα Ηλεκτρικά12
Πάγκοι Εργασίας2
Δισκοπρίονα Ηλεκτρικά2
Εργαλεία αέρος2
Μετάλλου Τρυπάνια1
Πυρογράφοι - Κολλητήρια6
Κατσαβίδια Ηλεκτρικά3
Θέρμανση73
Σόμπες Ξύλου από Χάλυβα10
Σόμπες Ξύλου από Μαντέμι10
Κουζίνες ξύλου από Χάλυβα12
Κουζίνες ξύλου από Μαντέμι5
Σόμπες Ξύλου εμαγιέ3
Κουζίνες ξύλου εμαγιέ1
Σόμπες - Κασέτες Ξύλου με λέβητα5
Αξεσουάρ Σόμπας και Τζακιού17
Θερμάστρες υγραερίου - αερόθερμα4
Συλλογή ελαιοκάρπου64
Ελαιόπανα & Ελαιόδιχτα18
Ελαιοραβδιστικά13
Ελαιοραβδιστικών Γεννήτριες10
Απορροφητήρες ελιάς3
Σκαντζόχοιροι & Χτένια8
Μεταφοράς Ελαιοκάρπου3
Σακκιά Ελαιοκάρπου0
Τροφοδοτικά 220-12 V3
Κοσκίνες για ελιές3
Ντέμπλες χειρός3
Οινοποίηση - Ελαιουργία77
Οινοποίησης Μηχανήματα20
Δεξαμενές - Δοχεία25
Αποθήκευση Οίνου9
Βαρέλια Πλαστικά12
Όργανα Ελέγχου8
Πρόσθετα Οινοποίησης3
Τυροκομίας εξοπλισμός41
Μελισσοκομικά Είδη15
Εργαλεία Χειρός και αξεσουάρ7
Μηχ.Καθαριότητας38
Ατμοκαθαριστές1
Πλυστικά Ηλεκτρικά25
Πλυστικά Μηχανοκίνητα4
Αξεσουάρ Πλυστικών2
Σκούπες Ηλεκτρικές6
Δομικά Μηχανήματα10
Αρμοκόφτες4
Ελικόπτερα (Λειαντήρες)1
Μπετονιέρες0
Μπετονιέρες για Τρακτέρ0
Μπετονιέρες Ηλεκτρικές3
Εργαλεία οικοδομής2
Εργαστηριακός Εξοπλισμός18
Χημικές Ουσίες6
Άρμεξης Εξοπλισμός9
Όργανα Μέτρησης15
Αυτοκινήτου αξεσουάρ17
Δερμάτινα Χειροποίητα10
Είδη Κάμπινγκ38
Σκηνές - Σκίαστρα9
Υπνόσακοι4
Εξοπλισμός Παραλίας19
Προστασίας Είδη6
Σωλήνες/Λάστιχα3
Λάστιχα αέρα3
Αλουμινίου Είδη6
Ένδυση εργασίας38
Γάντια Εργασίας20
Υποδήματα Εργασίας2
Στολές Εργασίας16
Αγροτκά Φύλλα Κάλυψης13
Θερμοκουρτίνες1
Κάλυψης θερμοκηπίου6
Γραμμικής Καλυψης2
Εδαφοκάλυψης2
Υδροπονίας & Στεγανοποίησης1
Ενσίρωσης1
Απώθηση Ζώων136
Τρωκτικά41
Μύγες - Σφήκες - Κουνούπια51
Γάτες - Σκύλοι1
Πουλιά1
Μυρμήγκια - Κατσαρίδες18
Φίδια11
Ειδικές παγίδες3
Ξυλοφάγα έντομα και μύκητες5
Ηλεκτρικοί φράχτες5
Λευκοσιδηρουργίας Είδη1
Ζεόλιθος2

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μαζί μας

Like us on FacebookFollow us on TwitterSubscribe to our VideosΔημοσιεύσεις στο Issuu

Ακολουθήστε μας