ΚΟΚΚΑΡΙ STUTTGART / το κιλό
Χαρακτηριστικά:
Πρώιμη ποικιλία , ιδανική τόσο για παραγωγή ξερού όσο και για χλωρό κρεμμυδάκι λόγω του πολύ καλόυ φυλλώματος που δημιουργεί.
Πολύ ανεκτική ποικιλία στο ξεβλάστωμα ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Το κοκκάρι είναι χρώματος ανοικτού καφέ(ξανθό), σχεδόν στρογγυλό (το προτιμούν οι ερασιτέχνες ) και κατά την ωρίμανση σε ξερό κρεμμύδι παράγει ελαφρώς πεπλατυσμένο, μεγάλο βολβό αντίστοιχου χρώματος με τραγανό άσπρο εσωτερικό , μέτρια καυτερό.
ΦΥΤΕΥΣΗ: Φθινόπωρο για χλωρό κρεμμυδάκι και Άνοιξη για χλωρό και ξηρό.
Μεγέθη: 20 / 30