ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΟΔΑ (υδροξείδιο του νατρίου: ΝαΟΗ ) /Kgr
ΧΡΗΣΕΙΣ:
- Ως ρυθμιστής οξύτητας στα τρόφιμα και για την ενίσχυση της βιομηχανικής αποφλοίωσης φρούτων, για την ενίσχυση του χρώματος των ελαιών και για την παρασκευή της καραμέλας.
- Στην παραδοσιακή παρασκευή σαπουνιών με τη διαδικασία της σαπωνοποίησης.
- Στη δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα που προέρχεται από την αναπνοή ζωντανών οργανισμών σε κλειστούς χώρους.
- Ως καθαριστικό των κλιβάνων και των ανοξείδωτων δεξαμενών σε οινοποιεία και ζυθοποιεία.
- Στη χημική ανάλυση για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης όξινων διαλυμάτων με ογκομέτρηση
- Στην αποφραξη σωληνώσεων απο λαδερούς ρύπους.ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ !!!
- Ως απολυμαντικό