Τυρομαγιά σκόνη »ΗΠΕΙΡΩΤΟΠΟΥΛΑ» για την πήξη του γάλακτος και την κατασκευή τυριού.
Διαθέσιμο
Με μια μεζούρα πυτιάς, πήζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία και την ποιότητα του γάλακτος, περίπου 100 κιλά γάλα. Ζεσταίνετε το γάλα στους 67 οC για 10 λεπτά και το κρυώνετε μέχρι τους 35 οC. Αφού πρώτα διαλύσετε καλά την πυτιά σε λίγο καθαρό κρύο νερό, την ρίχνετε αμέσως μέσα στο γάλα ανακατεύοντας καλά. Σε μια ώρα περίπου το τυρί είναι έτοιμο για κόψιμο και τοποθετείται σε καλούπια ή τσαντίλες για στράγγισμα.
*Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό.
Βάρος | 0.0000 kg |
---|---|
Διαστάσεις | 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm |
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη