+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
hero background

Κατάστημα

Προσφορά!

Apothol dog collar 60cm

5.50 4.90
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Apothol dog collar 60cm

  Εντομοαπωθητικό Αδιάβροχο περιλαίμιο για σκύλους

   

  Εξοντώνει Ψύλλους και Τσιμπούρια.

   

  Σύνθεση: Diazinon 15%. Έκδοχο & χρωστικές ουσίες 85%.

   

  Ενεργοποιείται από τη θερμοκρασία του σώματος του ζώου και εξοντώνει τους ψύλλους αμέσως και τα τσιμπούρια σε 48 ώρες. Η δράση του διαρκεί για 4 μήνες.

   

  Τρόπος Χρήσης: Αφαιρέστε το περιλαίμιο από το φάκελο και σφίξτε το γύρω από το λαιμό του ζώου. Αν τοποθετείται σε ζώο σε ανάπτυξη, βεβαιωθείτε ότι το παριλαίμιο χαλαρώνει καθώς μεγαλώνει το ζώο. Σε σκύλο σε πλήρη ανάπτυξη, αφήστε κενό δύο δακτύλων ανάμεσα στο περιλαίμιο και το λαιμό. Κόψτε το τμήμα που εξέχει και πετάξτε το με ασφάλεια. Οι ψύλλοι των οικιακών ζώων μολύνουν συχνά το καλάθι του ζώου, τα μέρη όπου συνήθως κοιμάται ή ξεκουράζεται όπως τα χαλιά και τα μαλακά έπιπλα, στα οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται ένα κατάλληλο εντομοκτόνο και να σκουπίζονται τακτικά με ηλεκτρική σκούπα.

  Αντενδείξεις: Πλύνετε τα μέρια μετά τη χρήση. Αφαιρέστε το περιλαίμιο με τα πρώτα σημάδια δυσανεξίας και αναζητείστε ιατρική συμβουλή αν κριθεί αναγκαίο. Να μη χρησιμοποιείτα σε ασθενή ζώα ή ζώα σε ανάρρωση. Να μη χρησιμοποιείται σε ζώα που φέρουν σοβαρά τραύματα και σε κουτάβια ηλικίας κάτω των 3 μηνών. Να μη χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με άλλα εντομοκτόνα. Να μην αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες υψηλότερες των 30C. Να αποθηκεύεται μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Να αποθηκεύεται σε μέρη απρόσιτα από παιδιά.

 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 0.2 kg

Δείτε κι αυτά …

Παρόμοια Προϊόντα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη