+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
hero background

Κατάστημα

Du-Dim 2DT Δοχείο 1 κιλού x

ΔΑΦΝΗ AGROTRADE
Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας που δρα ως ρυθμιστής ανάπτυξης για την καταπολέμηση προνυμφών ιπταμένων εντόμων (κουνούπια – μύγες).

Σύγκρινε
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Du-Dim 2DT Δοχείο 1 κιλού

  Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας που δρα ως ρυθμιστής ανάπτυξης για την καταπολέμηση προνυμφών ιπταμένων εντόμων (κουνούπια – μύγες).

  Σκεύασμα: Δισκία για άμεση χρήση (DT)
  Δραστική Ουσία: Diflubenzuron 2% β/β
  Παρασκευαστής Δραστικής Ουσίας: Chemtura Netherlands B.V. – Ολλανδία
  Παρασκευαστής Σκευάσματος: Rea Industrial Chimica Srl – Ιταλία

  Πλεονεκτήματα Προϊόντος
  • Σχεδιασμένο για κλειστά υδάτινα συστήματα (βόθροι, υπόνομοι κ.λ.π.).
  • Έτοιμο προς χρήση
  • Eύκολο να δοσομετρηθεί και να εφαρμοσθεί χωρίς την χρήση ψεκαστικών μέσων.
  • Μεγάλη διάρκεια δράσης.

  DU DIM 2 DT (δισκία): Το σκεύασμα σε μορφή δισκίων (20 gr. δραστικής ανά λίτρο προϊόντος) έχει μελετηθεί ειδικά για εφαρμογές σε νερά κλειστών υδραυλικών συστημάτων (κυρίως φρεάτια), τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές. Αυτού του είδους το σκεύασμα έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τεχνικές υιοθετημένες από τη φαρμακοβιομηχανία και λόγω του ότι είναι αναβράζον, διασκορπά τη δραστική ουσία ομοιόμορφα σε όλο τον όγκο του νερού στο οποίο εφαρμόζεται.

  Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας που δρα ως ρυθμιστής ανάπτυξης για την καταπολέμηση προνυμφών ιπτάμενων εντόμων (κουνουπιών και μυγών). Τα φυσικο-χημικά χαρακτηριστικά της δραστικής ουσίας με την διάσταση των μορίων της στα 2-5 μικρά, προσδίδουν στο σκεύασμα μεγάλη διάρκεια δράσης. Επίσης, η εστίαση της δράσης του στην αναστολή της παραγωγής της χιτίνης των εντόμων, το καθιστά προϊόν χαμηλής τοξικότητας στον άνθρωπο , τα οικόσιτα ζώα και τους οργανισμούς μη στόχους.

   

 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 0.0000 kg
  Διαστάσεις 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm

Δείτε κι αυτά …

Παρόμοια Προϊόντα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη