+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
hero background

Κατάστημα

Προβολή καλαθιού “Nutrammon, 33.5-0-0” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
 • Περιγραφή Προϊόντος

  NUTRIMORE N-PLUS 46-0-0 

  Η εταιρεία Γαβριήλ προτείνει τη χρήση λιπασµάτων Nutrimore N-Plus  µε παρεµποδισµένη ουρία για οικονοµία, ευχρηστία και τέλεια αποτελεσµατικότητα στην επιφανειακή λίπανση. Με τη χρήση των Nutrimore δεν πάει χαµένος ούτε ένας κόκκος λιπάσµατος από την ποσότητα την οποία πληρώνει κανείς και υπερέχουν σε όλα τα σηµεία έναντι της χρήσης της κοινής ουρίας και της νιτρικής αµµωνίας.
  Παρεµποδιστής ουρεάσης Agrotain
  Τα Nutrimore N-Plus  είναι αποτέλεσµα ανεπτυγµένης τεχνολογίας στον τοµέα των λιπασµάτων. Περιέχουν τον παρεµποδιστή ουρεάσης Agrotain (αµερικανικής προέλευσης), προϊόν παραγωγής του µεγαλύτερου παρασκευαστή παρεµποδισµένων λιπασµάτων παγκοσµίως. Με τον Agrotain επιτυγχάνεται προστασία στο άζωτο του λιπάσµατος, αφού µηδενίζονται οι απώλειες λόγω εξαέρωσης (στην κοινή ουρία οι απώλειες είναι τουλάχιστον 30% και φτάνουν το 50%). Ταυτόχρονα έµµεσα µειώνονται οι απώλειες αζώτου λόγω έκπλυσης. Λόγω του παρεµποδιστή η µετατροπή του ουρικού αζώτου σε αµµωνιακό γίνεται σταδιακά. Συνεπώς δεν προκύπτουν πλεονάσµατα νιτρικού αζώτου (χαρακτηριστικό της νιτρικής αµµωνίας) µε αποτέλεσµα το φυτό να προλαβαίνει να απορροφήσει το νιτρικό άζωτο πριν αυτό εκπλυθεί.
  Αύξηση παραγωγής
  Ταυτόχρονα η χρήση των Nutrimore γίνεται ευκολότερη, καθώς δεν χρειάζεται να γίνει ενσωµάτωση. Στα πλεονεκτήµατα αυτά έρχεται η δυνατότητα για εφάπαξ εφαρµογή (σε αντίθεση και πάλι µε την νιτρική αµµωνία) και το µειωµένο εργατικό κόστος σε συνδυασµό µε τη δυνατότητα για χρήση λιγότερων κιλών λιπάσµατος ανά εφαρµογή σε σχέση µε τη χρήση της κοινής ουρίας και της νιτρικής αµµωνίας: Αφενός λόγω των 46 µονάδων αζώτου που προσφέρονται µε την ουρία, αφετέρου µέσω της υψηλής αποτελεσµατικότητας του λιπάσµατος λόγω του παρεµποδιστή ουρεάσης (µηδενικές απώλειες εξαέρωσης και µειωµένες απώλειες έκπλυσης) .
  Αξίζει να υπογραµµίσουµε πως σε όλα αυτά τα πλεονεκτήµατα έρχεται να προστεθεί η αύξηση της παραγωγής της καλλιέργειας ως αποτέλεσµα της καλύτερης και µε οµαλό ρυθµό θρέψης σε άζωτο που προκύπτει µε τη χρήση των Nutrimore. Τα φυτά τελικά απορροφούν  περισσότερο άζωτο, σε τέλειο ρυθµό και για µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα.
  Χειροπιαστά παραδείγματα
  Η εταιρεία Γαβριήλ προσφέρει λύσεις  για την επιφανειακή λίπανση µε τα: l Nutrimore N-Plus (46-0-0) µε τέλεια αναλογία αζώτου θείου. Η παρουσία του θείου σε ποσοστό 14,5% SO3 το καθιστούν ιδανικό λίπασµα και για αλκαλικά εδάφη καθώς και για εδάφη που παρουσιάζουν ελλείψεις σε αποθέµατα θείου. Και οι δύο τύποι είναι κατάλληλοι για χρήση και µέσω υδρολίπανσης, προσφέροντας σε αυτή την περίπτωση κέρδος τουλάχιστον 20% σε άζωτο το οποίο εξαερωνόταν και σε αυτή την περίπτωση.
  Ήδη τα Nutrimore, κλείνοντας ένα χρόνο κυκλοφορίας στην Ελλάδα, έχουν αποκτήσει φανατικούς χρήστες. Πλέον υπάρχουν χειροπιαστά παραδείγµατα για αποδόσεις που ξεπέρασαν τις προσδοκίες σε πολλές καλλιέργειες και µπορούν να εγγυηθούν για όλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήµατα και οφέλη. Ο Έλληνας παραγωγός δεν πρέπει να έχει διλήµµατα. Αντιθέτως πρέπει  να επιδιώκει έξυπνες επιλογές που δίνουν ευελιξία και λύσεις. Τα Nutrimore είναι η µόνη σίγουρη επιλογή που εξασφαλίζει οικονοµία και αποτέλεσµα.
 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 0.0000 kg
  Διαστάσεις 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm

Δείτε κι αυτά …

Παρόμοια Προϊόντα