
Σωστή Πέψη

Αντιοξειδωτική δράση

Έλεγχος Βάρους



ΣΥΝΘΕΣΗ:
φρέσκο κοτόπουλο 20,3%, κριθάρι, ρύζι, αφυδατωμένα πουλερικά 15% (εκ των οποίων κοτόπουλο 6%), σιτάρι, πολτός τεύτλων 4%, υδρολυμένο συκώτι πουλερικών 2,5%, λίπος πουλερικών, μαγιά ζυθοποιίας, λιναρόσπορος, ραδίκι 0,5%, αφυδατωμένα ολόκληρα αυγά 0,2%, ανόργανες ύλες, μαννάν-ολιγοσακχαρίτες, γιούκα mojave 170 mg/kg, εκχύλισμα εσπεριδοειδών 100 mg/kg.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ακατέργαστη πρωτεΐνη 20%, ακατέργαστα λίπη 10%, Ω6 λιπαρά οξέα 2,4%, Ω3 λιπαρά οξέα 0,3%, ακατέργαστες ίνες 5%, ακατέργαστη τέφρα 7,5%, ασβέστιο 1,4%, φώσφορος 1%, υγρασία 9%.
ΠΡΟΣΘΕΤΑ:
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ: Βιταμίνη Α 15.000 IU/kg, Βιταμίνη D3 2.000 IU/kg, Βιταμίνη E 170 mg/kg, σίδηρος (του μονοένυδρου θειικού σιδήρου(ΙΙ)) 75 mg/kg, ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 3,5 mg/kg, χαλκοός (πενταένυδρου θειικού χαλκού(II)) 10 mg/kg, μαγγάνιο (θειικό μαγγάνιο, μονοένυδρο) 7,5 mg/kg, ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 120 mg/kg, σελήνιο (σεληνικό νάτριο) 0,12 mg/kg, ταυρίνη 760 mg/kg, L-καρνιτίνη 40 mg/kg. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ: αντιοξειδωτικά. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ Η ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.
ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 3355 Kcal/Kg
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ | |||
---|---|---|---|
Βάροσ Σκύλου (kg) | Συντήρηση | Απώλεια Βάρους | |
2 – 5 | 45 – 90 | 27 – 54 | |
5 – 10 | 90 – 151 | 54 – 91 | |
10 – 15 | 151 – 204 | 91 – 123 | |
15 – 20 | 204 – 254 | 123 – 152 | |
20 – 30 | 254 – 344 | 152 – 206 | |
30 – 40 | 344 – 427 | 206 – 256 | |
40 – 50 | 427 – 504 | 256 – 303 |