+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
hero background

Κατάστημα

Profiler 71,1 WG

BAYER
(fluopicolide 4,44% β/οfosetyl-Al 66,67% β/οΒοηθητικές ουσίες 25,27% β/β)Μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση του περονόσπορου στο αμπέλι

Σύγκρινε
SKU: 02.02.017
Κατασκευαστής:
Brands
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Profiler 71,1 WG (fluopicolide 4,44% β/οfosetyl-Al 66,67% β/ο Βοηθητικές ουσίες 25,27% β/β)

  Αριθμός Εγκρισης Κυκλοφορίας 60258/8-7-2009
  Τύπος σκευάσματος Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG)
  Κατηγορία και Τρόπος δράσης

  Μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση του περονόσπορου στο αμπέλι. Το fluopicolide είναι ένα νέο μυκητοκτόνο με διελασματική δράση και αποπλαστική κίνηση, ανήκει σε μια νέα χημική ομάδα (ακυλοπικολίδια) και δρα σε πολλά στάδια του βιολογικού κύκλου του περονόσπορου Το fosetyI-Al παρουσιάζει συμπλαστική και αποπλαστική κίνηση και δρα παρεμποδίζοντας τη βλάστηση των σπορίων αλλά και επάγοντας μηχανισμούς άμυνας των φυτών.

  Καλλιέργειες Αμπέλι
  Καλλιέργεια Εχθροί / Στόχοι Δοσολογία Χρόνος & Τρόπος Εφαρμογής Τελευταία επέμβαση
  πριν τη συγκομιδή (ημέρες)
  Αμπέλι (επιτραπέζιο και οινοποιήσιμο)  Περονόσπορος (Plasmopara viticola 250-300 γρ. σκευάσματος/100 λίτρα νερό. Όγκος ψεκαστικού 80-100 λίτρα/στρέμμα (Max. 300 γρ σκευάσματος/στρέμμα)  Προληπτικές εφαρμογές σύμφωνα με τις Γεωργικές προειδοποιήσεις. Εφαρμόζεται από το στάδιο του «μούρου» μέχρι την έναρξη της αλλαγής χρώματος των ραγών  28 
  Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανα καλλιεργητική περίοδο Μέχρι 3 εφαρμογές
  Τρόπος εφαρμογής

   Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος

  Τρόπος παρασκευής ψεκαστικού υγρού

  Γεμίζετε το δοχείο του ψεκαστικού μηχανήματος μέχρι τη μέση με νερό. Διαλύετε το φάρμακο σε μικρή ποσότητα νερού και το ρίχνετε στο ψεκαστικό δοχείο αναδεύοντας καλά. Προσθέτετε το υπόλοιπο νερό αναδεύοντας πάντα καλά. Συνεχίστε την ανάδευση έως την κατανάλωση του σκευάσματος.

  Φυτοτοξικότητα

  Δεν είναι φυτοτοξικό στις εγκεκριμένες καλλιέργειες, για τις συνιστώμενες δόσεις και οδηγίες εφαρμογής.

  Σημάνσεις επικινδυνότητας για το χρήστη και το περιβάλλον

   

  Διαχείρηση ανθεκτικότητας

  Προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος ανάπτυξης ανθεκτικότητας των παθογόνων στο PROFILER 71,1 WG συνιστάται οι εφαρμογές να γίνονται σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων διαφορετικού τρόπου δράσης με τα οποία δεν εμφανίζεται διασταυρωτή ανθεκτικότητα.

  Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση του προιόντος και της συσκευασίας του

  Η απόσυρση ή καταστροφή του σκευάσματος πρέπει να γίνεται σε υψικαμίνους που έχουν κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφαλή καταστροφή του. Τα κενά υλικά συσκευασίας ξεπλένονται υπό πίεση ή γίνεται τριπλό ξέπλυμα (τα νερά του ξεπλύματος τα ρίχνουμε στο ψεκαστικό υγρό) και στη συνέχεια αφού καταστραφούν προηγουμένως με σχίσιμο, για τη διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, εναποτίθενται σε σημεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.

   

  Προσοχή!

  Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως.

 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 0.0000 kg
  Διαστάσεις 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm

Παρόμοια Προϊόντα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη