+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
hero background

Κατάστημα

Stomp 330 E

BASF
Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο και αντιφυλλιζιακό καπνού που δρα παρεμποδίζοντας τη δράση του σπόρου και την ανάπτυξη των νεαρών ζιζανίων(33.0 % β/ο Pendimethalin)

Σύγκρινε
SKU: 02.03.048
Κατασκευαστής:
Brands
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Stomp 330 E (33.0  % β/ο  Pendimethalin)

  Τρόπος δράσης
  Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο και αντιφυλλιζιακό καπνού που δρα παρεμποδίζοντας τη δράση του σπόρου και την ανάπτυξη των νεαρών ζιζανίων. Εφαρμόζεται ανάλογα με την καλλιέργεια προσπαρτικά με ενσωμάτωση, επιφανειακά προφυτρωτικά ή μεταφυτρωτικά. Στην επιφανειακή εφαρμογή αν δεν βρέξει για 5-6 μέρες χρειάζεται πότισμα.
  Successors
  Μη σπέρνετε και μη φυτεύετε άλλη καλλιέργεια (που δεν συστήνεται η εφαρμογή του) πριν περάσουν 6 μήνες από την εφαρμογή του.
  Ουδέτερη ζώνη
  Φυλάξτε το χωριστά από άλλα φυτοφάρμακα, λιπάσματα και σπόρους. Χρησιμοποιείτε χωριστά ψεκαστικά μέσα για τα ζιζανιοκτόνα. Αποφεύγετε τη χρήση του σε τελείως αμμώδη εδάφη ή με περιεκτικότητα πάνω από 5% σε οργανική ουσία. Μη μολύνετε αρδευτικό ή ποτιστικό νερό και γειτονικές, ευαίσθητες καλλιέργειες. Μη ψεκάζετε όταν φυσάει. Μη διπλοψεκάζετε τα άκρα των ζωνών. Μην αυξάνετε τις δόσεις. Ψεκάστε με πίεση 3-4 Ατμοσφαιρών. Χρησιμοποιείτε μπεκ τύπου σκούπας. Μην το χρησιμοποιείτε σε καλλιέργειες που δεν συνιστώνται. Μετά τον ψεκασμό, ξεπλύντε καλά το ψεκαστικό όσο γίνεται πιο γρήγορα.
  Mixable
  Να μην αναμιγνύεται με κανένα άλλο σκεύασμα.
  Καλλιέργεια / εχθρός ή ασθένεια

  Καλλιέργειες:  Αγκινάρα, Βαμβάκι, Ηλίανθος, Καλαμπόκι, Καπνός μεταφυτευόμενος, Καρότο, Κουκιά, Κουνουπίδι, Κρεμμύδια από κοκκάρι, Κρεμμύδια από σπόρο, Λάχανο, Μαρούλι, Μελιτζάνα, Πατάτα, Πιπεριά, Πράσσο, Ραδίκι, Ρεβύθια, Σιτάρι, Σκόρδο, Σπαράγγι, Σόγια, Τομάτα, Φασόλι, Φιστικιά

  Η επιλογή σας έχει περισσότερα από 50 αποτελέσματα εχθρών ή ασθενειών! Επιλέξτε απευθείας μία από τις παραπάνω καλλιέργειες ή μετακινηθείτε από το ένα μέρος στο επόμενο με πλοήγηση στο κάτω μέρος.

  Καλλιέργεια / εχθρός ή ασθένεια (…η λίστα ανοίγει και κλείνει από το βέλος που βρίσκεται δεξιά)
  Αγκινάρα
  Λεπτομέρειες
  Προσοχή στη δοσολογία εφαρμογής, υπάρχει κίνδυνος φυτοτοξικότητας και υπολειμμάτων.
  Φάσμα δράσης Αποτελεσματικότητα Δόση Χρόνος και αριθ. εφαρμογών Καλλιεργητική περίοδος Παρατηρήσεις Pre-harvest interval Αρ. εφαρμογών
  Νεραγριάδα (Paspalum distichum) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Φάλαρη (Phalaris spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Ήρα (Lollium spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Μίλιο (Milium vernale) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Χαμομήλι (Chamomilla recutita) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Αλεπονουρά (Alopecurus myosuroides) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Λουβουδιά (Chenopodium album) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Φεστούκα (Festuca spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Μουχρίτσα (Echinochloa crus-galli) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Πόα (Poa annua) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Αγριομαργαρίτα (Chrysanthemum spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Σετάρια (Setaria spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Περικοκλάδα (Convolvulus arvensis) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Ελευσίνη (Eleusine indica) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Αγριοτοματιά (Solanum nigrum) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Ζωχός (Sonchus spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Βέλιουρας από σπόρο (Sorghum halepense) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Κολλητσίδες (Gallium spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Βλήτα (Amaranthus spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Οξαλίς (Oxalis pes-caprate) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Τσουκνίδα (Urtica spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Βερόνικα (Veronica spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Ανθεμίδα (Anthemis spp.) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Παπαρούνα (Papaver rhoeas) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Πολύγωνο (Bilderdykia convolvulus) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Αντράκλα (Portulaca oleracea) 400-600 κ.εκ./στρέμμα Επιφανειακά σε χώρο απαλλαγμένο από ζιζάνια κατά την περίοδο του ληθάργου της καλλιέργειας.
  Για περισσότερες πληροφορίες ανοίξτε τα παρακάτω PDF.
       
   
      
   
 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 0.0000 kg
  Διαστάσεις 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm

Δείτε κι αυτά …

Παρόμοια Προϊόντα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη