+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
hero background

Κατάστημα

STRONGHOLD 120 mg (10,1-20,0 kg)

STRONGHOLD 120 mg (10,1-20,0 kg)

Διάλυμα επίχυσης σελαμεκτίνης για πρόληψη και θεραπεία της παρασίτωσης από ψύλλους, θεραπεία της ωτοδεκτικής ψώρας καθώς και για πρόληψη της διροφιλαρίωσης σε σκύλους και γάτες.Επίσης, ενδεικνυται για τη θεραπεία της παρασίτωσης από αιμομυζητικές ψείρες.

Σύγκρινε
 • Περιγραφή Προϊόντος

  STRONGHOLD 120 mg (10,1-20,0 kg)

  Διάλυμα επίχυσης σελαμεκτίνης για πρόληψη και θεραπεία της παρασίτωσης από ψύλλους, θεραπεία της ωτοδεκτικής ψώρας καθώς και για πρόληψη της διροφιλαρίωσης σε σκύλους και γάτες.Επίσης, ενδεικνυται για τη θεραπεία της παρασίτωσης από αιμομυζητικές ψείρες.

  Η αναγραφόμενη τιμή είναι ανά αμπούλα

  1.ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΑΡΤΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΧ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

  Κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας:
  Pfizer Ltd Sandwich Kent
  CT13 9NJ Ηνωμένο Βασίλειο
  Παρας υπεύθυνος για την απελευθέρωση των παρτίδων:
  Pfizer Service Company bvba Hoge Wei, 10 B-1930 Zaventem Βέλγιο

  2.ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

  STRONGHOLD    15 mg Διάλυμα για επίχυση σε σημείο
  STRONGHOLD    30 mg Διάλυμα για επίχυση σε σημείο
  STRONGHOLD    45 mg Διάλυμα για επίχυση σε σημείο
  STRONGHOLD    60 mg Διάλυμα για επίχυση σε σημείο
  STRONGHOLD    120 mg Διάλυμα για επίχυση σε σημείο
  STRONGHOLD    240 mg Διάλυμα για επίχυση σε σημείο

  3.ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΟ(Α) ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ(Α) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

  Κάθε πλαστικό σωληνάριο μίας δόσης του Stronghold περιέχει:
  STRONGHOLD    15 mg διάλυμα 6%w/v    Selamectin       15 mg
  STRONGHOLD    30 mg διάλυμα 12%w/v    Selamectin    30 mg
  STRONGHOLD    45 mg διάλυμα 6%w/v    Selamectin       45 mg
  STRONGHOLD    60 mg διάλυμα 12%w/v    Selamectin    60 mg
  STRONGHOLD    120 mg διάλυμα 12%w/v    Selamectin    120 mg
  STRONGHOLD    240 mg διάλυμα 12%w/v    Selamectin    240 mg

  4.ΕΝΔΕΙΞΗ(ΕΙΣ)

  Γάτες και σκύλοι:
  Θεραπεία και πρόληψη της παρασίτωσης από ψύλλους που προκαλείται από Ctenocephalides spp. για ένα μήνα μετά από μία μόνο χορήγηση. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ιδιότητας του προϊόντος να φονεύει τις ενήλικες μορφές τα αυγά και τις προνύμφες.Το προιόν έχει ωοκτόνο δράση τρεις εβδομάδες μετά τη χορήγηση.
  Η μηνιαία χορήγηση στα ζώα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, βοηθά εξαιτίας της μείωσης του πληθυσμού των ψύλλων, στην προστασία της τοκετοομάδας από την μόλυνση από τους ψύλλους μέχρι την ηλικία των 7 εβδομάδων..Το προιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέρος της θεραπείας της αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους και λόγω της ωωοκτόνου δράσης του καθώς και της δράσης του εναντίων των προνυμφών, μπορεί να βοηθά στον περιβαντολλογικό έλεγχο των μολύνσεων από ψύλλους, σε περιοχές όπου τα ζώα έχουν πρόσβαση.
  Χορηγούμενο σε μηνιαία βάση, για την πρόληψη της διροφιλαρίωσης του σκύλου και της γάτας που προκαλείται από την Dirofilaria immitis.
  Το STRONGHOLD μπορεί να χορηγηθεί ακίνδυνα σε ζώα τα οποία πάσχουν από διροφιλαρίωση, ωστόσο, συνιστάται σύμφωνα με τη συνήθη κτηνιατρική πρακτική, όλα τα ζώα ηλικίας άνω των 6 μηνών τα οποία ζουν σε χώρες όπου υπάρχει ο ξενιστής, να εξετάζονται για πιθανή ύπαρξη μόλυνσης από διροφιλάριες πριν από την έναρξη της θεραπείας με STRONGHOLD. Eπίσης συνιστάται για τους σκύλους, ο περιοδικός έλεγχος για μολύνσεις από ενήλικες διροφιλάριες, ως αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής πρόληψης κατά της διροφιλαρίωσης, ακόμα και αν το Stronghold χορηγείται μηνιαίως. Το STRONGHOLD δεν είναι αποτελεσματικό κατά των ενήλικων μορφών της D. immitis.
  Θεραπεία της ωτοδηκτικής ψώρας (Οtodectes cynotis).
  Γάτες:
  Θεραπεία της παρασίτωσης από αιμομυζητικές ψείρες (Felicola subrostratus)
  Θεραπεία των ενηλικων νηματωδών (Toxocara cati)
  Θεραπεία των ενηλικων εντερικών αγκυλοστόμων (Ancylostoma tubaeforme)
  Σκύλοι:
  Θεραπεία της παρασίτωσης από αιμομυζητικές ψείρες (Trichodectes canis) Θεραπεία της σαρκοκοπτικής ψώρας (που προκαλείται από το Sarcoptes scabiei) Θεραπεία ενηλίκων εντερικών νηματωδών (Toxocara canis)

  5.ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  Να μη χρησιμοποιείται σε ζώα ηλικίας κάτω των 6 εβδομάδων. Να μην χρησιμοποιείται σε γάτες που πάσχουν ταυτόχρονα από κάποια ασθένεια καθώς και εξασθενημένες ή ελλιποβαρής (σε σχέση με το μέγεθος και την ηλικία)

  6.ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  H χρησιμοποίηση του προιόντος σε γάτες σε σπάνιες περιπτώσεις, έχει συνδεθεί με την εμφάνιση ήπιας παροδικής αλωπεκίας στο σημείο εφαρμογής. Σε ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρηθεί επίσης παροδικός εστιακός ερεθισμός. Τόσο ο ερεθισμός όσο και η αλωπεκία συνήθως παρέρχονται, αλλά μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να απαιτηθεί συμπτωματική θεραπεία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η χρήση του προιόντος μπορεί να προκαλέσει προσωρινά τοπική συγκόλληση του τριχώματος στο σημείο της εφαρμογής και/ή, περιστασιακά, εμφάνιση μικρής ποσότητας άσπρης σκόνης. Αυτό είναι φυσιολογικό,παρέρχεται τυπικά σε 24 ώρες από την εφαρμογή της θεραπείας και δεν επηρεάζει ούτε την ασφάλεια ούτε την αποτελεσματικότητα του προιόντος. Είναι σημαντικό το προιόν να χορηγείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης για να ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα του φαρμάκου που το ζώο μπορεί να γλείψει. Εάν το ζώο γλείψει σημαντική ποσότητα φαρμάκου, τότε σπανίως μπορεί να παρατηρηθεί στις γάτες σύντομη περίοδος αυξημένης σιελόρροιας.
  Αλλες πληροφορίες
  Το STRONGHOLD έχει δοκιμαστεί χωρίς την εμφάνιση άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών, σε περισσότερες από 100 διαφορετικές φυλές σκύλων, καθαρόαιμες και μη,συμπεριλαμβανομένων των Collie, καθώς και σε γάτες σε μη καθαρόαιμες φυλές και 16 καθαρόαιμες.
  Το προιόν χορηγήθηκε σε δόσεις 10-πλάσιες των συνιστώμενων, χωρίς να παρατηρηθούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Το προιόν χορηγήθηκε σε δόσεις τριπλάσιες της συνιστώμενης σε σκύλους και γάτες που παρασιτούνταν από διροφιλάριες, χωρίς να παρατηρηθούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Το προιόν χορηγήθηκε επίσης σε δόσεις 3-πλάσιες της συνιστώμενης σε αρσενικά και θηλυκά ζώα αναπαραγωγής (σκύλους και γάτες) συμπεριλαμβανομένων θηλυκών ζώων κατά την κύηση και την γαλουχία, καθώς και σε δόσεις 5-πλάσιες της συνιστώμενης σε Collie ευαίσθητα στην ιβερμεκτίνη, χωρίς να παρατηρηθούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις.
  Σε εκτεταμένες κλινικές μελέτες, δεν παρατηρήθηκαν αλληλεπιδράσεις τόσο ανάμεσα στο προιόν και στα συνήθως χρησιμοποιούμενα κτηνιατρικά φαρμακευτικά προιόντα όσο και στις ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.
  Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε άλλη   ανεπιθύμητη ενέργεια , , παρακαλείσθε να ενημερώσετε σχετικώς τον κτηνίατρό σας.

  7. ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ

  STRONGHOLD 15 mg Για σκύλους και γάτες ΣΒ 2,5 kg ή μικρότερου
  STRONGHOLD 30 mg Για σκύλους ΣΒ 2,6-5,0 kg
  STRONGHOLD 45 mg Για γάτες ΣΒ 2,6-7,5 kg
  STRONGHOLD 60 mg Για σκύλους ΣΒ 5,1-10,0 kg
  STRONGHOLD 120 mg Για σκύλους ΣΒ 10,1-20,0 kg
  STRONGHOLD 240 mg Για σκύλους ΣΒ 20,1-40,0 kg

  8.ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΣ(ΟΙ) ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
  Το STRONGHOLD χορηγείται τοπικά, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

  Γάτες (kg) Χρώμα
  πώματος
  σωληναρίου
  Χορηγούμενα mg σελαμεκτίνη Περιεκτικότητα (mg/ml) Χορηγούμενη
  ποσότητα
  (ονομαστικά μεγέθη
  σωληναρίων σε ml)
  ≤2,5 Ροζ 15 60 0,25
  2,6-7,5 µπλε 45 60 0,75
  >7,5 Κατάλληλος συνδυασμός σωληναρίων 60 Κατάλληλος συνδυασμός σωληναρίων

   

  Σκύλοι (kg) Χρώμα
  πώματος
  σωληναρίου
  Χορηγούμενα mg σελαμεκτίνη Περιεκτικότητα (mg/ml) Χορηγούμενη
  ποσότητα
  (ονομαστικά μεγέθη
  σωληναρίων σε ml)
  ≤2,5 Ροζ 15 60 0,25
  2,6-5,0 Βιολέ 30 120 0,25
  5,1-10,0 Καφέ 60 120 0,5
  10,1-20,0 Κόκκινο 120 120 1,0
  20,1-40,0 Πράσινο 240 120 2,0
  >40 Κατάλληλος συνδυασμός σωληναρίων 60/120 Κατάλληλος συνδυασμός σωληναρίων

  Θεραπεία και πρόληψη της παρασίτωσης από ψύλλους (γάτες και σκύλοι).
  •Zώα μεγαλύτερα των 6 εβδομάδων
  Mετά την χορήγηση του προιόντος στο ζώο, οι ενήλικες μορφές των ψύλλων και των προνυμφών φονεύονται και δεν παράγονται πλέον βιώσιμα αυγά. Αυτό σταματά την αναπαραγωγή των ψύλλων μπορεί να βοηθά στον περιβαντολλογικό έλεγχο των μολύνσεων από ψύλλους, σε περιοχές όπου τα ζώα έχουν πρόσβαση.
  Για την πρόληψη της παρασίτωσης από ψύλλους, το προιόν θα πρέπει να χορηγείται στο ζώο σε μηνιαία διαστήματα καθ’όλη τη διάρκεια της εποχής των ψύλλων, αρχίζοντας ένα μήνα πριν οι ψύλλοι γίνουν ενεργοί. Έτσι διασφαλίζεται ότι οι ψύλλοι που μολύνουν το ζώο φονεύονται, δεν παράγονται πλέον άλλα βιώσιμα αυγά , και οι προνύμφες (που βρίσκονται μόνο στο περιβάλλον) επίσης φονεύονται . Με τον τρόπο αυτό σπάζει ο βιολογικός κύκλος του ψύλλου και προλαμβάνονται οι αναμολύνσεις.
  Όταν το προιόν χρησιμοποιείται σαν μέρος της θεραπείας της αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους, θα πρέπει να χορηγείται σε μηνιαία διαστήματα
  •Θεραπευτική αγωγή κυοφορούντων και θηλαζόντων ζώων για την πρόληψη μολύνσεων από
  ψύλλους στα κουτάβια και στα γατάκια
  Η μηνιαία χορήγηση στα ζώα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, βοηθά εξαιτίας της μείωσης του πληθυσμού των ψύλλων, στην προστασία της τοκετοομάδας από την μόλυνση από τους ψύλλους,μέχρι την ηλικία των 7 εβδομάδων.
  Πρόληψη της διροφιλαρίωσης (γάτες και σκύλοι)

  Για την πρόληψη της διροφιλαρίωσης το προιόν θα πρέπει να χορηγείται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ή τουλάχιστον μέσα σε ένα μήνα μετά από την πρώτη έκθεση του ζώου σε κουνούπια και στη συνέχεια κάθε μήνα μέχρι το τέλος της εποχής των κουνουπιών. Η τελευταία δόση πρέπει να δίνεται μέσα σε ένα μήνα μετά την τελευταία έκθεση του ζώου σε κουνούπια. Αν παραλειφθεί η χορήγηση μιας δόσης, και το διάστημα ανάμεσα σε δύο διαδοχικές χορηγήσεις είναι μεγαλύτερο του ενός μήνα, τότε η άμεση χορήγηση του προιόντος και η επανέναρξη του μηνιαίου προγράμματος χορήγησης μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα ανάπτυξης ενήλικων μορφών του παρασίτου. Όταν το ζώο βρίσκεται ήδη σε κάποιο πρόγραμμα πρόληψης της διροφιλαρίωσης με άλλο προϊόν, και το οποίο πρόκειται να αντικατασταθεί από το Stronghold, τότε η πρώτη δόση του Stronghold πρέπει να χορηγηθεί ένα μήνα μετά την τελευταία χορήγηση του προηγούμενου φαρμάκου.
  Θεραπεία παρασιτώσεων από νηματώδη (γάτες και σκύλοι)

  Θα πρέπει να χορηγηθεί μία εφάπαξ δόση του προϊόντος.
  Θεραπεία απόπαρασίτωσης από αιμομυζητικές ψείρες (γάτες και σκύλοι).

  Θα πρέπει να χορηγηθεί μία εφάπαξ δόση του προϊόντος.
  Θεραπεία της ωτοδηκτικής ψώρας (γάτες)

  Θα πρέπει να χορηγείται μία εφ’άπαξ δόση του προιόντος.
  Θεραπεία της ωτοδηκτικής ψώρας (σκύλοι)

  Θα πρέπει να χορηγείται μία εφάπαξ δόση του προιόντος. Πριν από κάθε θεραπεία, θα πρέπει να καθαρίζεται η περιοχή του έξω ωτός, από τις ωτικές εκκρίσεις με ήπιο τρόπο.
  Συνιστάται περαιτέρω κλινική εξέταση από κτηνίατρο 30 ημέρες μετά από τη θεραπεία, καθώς σε μερικά ζώα απαιτείται και δεύτερη χορήγηση.
  Θεραπεία παρασιτώσεων από αγκυλόστομα (γάτες)

  Θα πρέπει να χορηγηθεί μία εφάπαξ δόση του προϊόντος.
  Θεραπεία της σαρκοκοπτικής ψώρας (σκύλοι)

  Για την πλήρη εξάλειψη των ακάρεων της ψώρας πρέπει να χορηγείται μία μόνο δόση για δύο συνεχόμενους μήνες.
  Για εξωτερική χρήση μόνο.
  Εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα, στην βάση του τραχήλου μπροστά από την ωμοπλάτη.
  Το Stronghold χορηγείται με μία εφάπαξ τοπική εφαρμογή μιας δόσης που παρέχει τουλάχιστον 6 mg/kg selamectin. Οταν πρόκειται στο ίδιο ζώο να αντιμετωπισθούν ταυτόχρονα με το προιόν περισσότερες από μία συνυπάρχουσες λοιμώξεις ή μολύνσεις, τότε πρέπει να γίνεται μία μόνο τοπική εφαρμογή της συνιστώμενης δόσης των 6 mg/kg σε οποιαδήποτε στιγμή. Η συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας για κάθε είδος παρασίτου αναφέρεται στην παράγραφο ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ.

  9.ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ

  -Αφαιρέστε το σωληνάριο του STRONGHOLD από την προστατευτική του συσκευασία.

  -Κρατήστε το σωληνάριο όρθιο και πιέσατε το κάλυμμα για να σπάσει η ασφάλεια του σωληναρίου και στη συνέχεια αφαιρέστε το καπάκι.

  -Χωρίστε το τρίχωμα στην πλάτη του ζώου και στη βάση του τραχήλου μπροστά από τις ωμοπλάτες μέχρι να φανεί η επιφάνεια του δέρματος.

  -Τοποθετήστε το άκρο του σωληναρίου στο δέρμα και χορηγήστε το φάρμακο κατευθείαν στο δέρμα χωρίς να το μαλάξετε στο σημείο χορήγησης. Πιέστε το σωληνάριο για να αδειάσετε το περιεχόμενό του κατευθείαν πάνω στο δέρμα σε ένα σημείο. Αποφύγετε την επαφή του φαρμάκου με τα δάκτυλά σας.
  Δεν πρέπει να χορηγείται όταν το τρίχωμα του ζώου είναι υγρό. Ωστόσο το λούσιμο ή το βρέξιμο 2 ή περισσότερες ώρες μετά τη θεραπεία δεν μειώνει τη δραστικότητα του προιόντος.

  10.ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
  Δεν ισχύει

  11.ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ
  Να φυλάσσεται σε θέση, την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά

  Να μην αποθηκεύεται σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 30°C. Να αποθηκεύεται χωρίς να ανοιχτεί η προστατευτική του συσκευασία σε ξηρό μέρος.
  Να μη χρησιμοποιείται μετά από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην ετικέτα.

  12.ΕΙΔΙΚΗ(ΕΣ) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ(ΕΙΣ)
  Για κτηνιατρική χρήση μόνο.

  Να μην χρησιμοποιείται σε ζώα ηλικίας μικρότερης των 6 εβδομάδων. Να μην χρησιμοποιείται σε γάτες που πάσχουν ταυτόχρονα από κάποια ασθένεια καθώς και εξασθενημένες ή ελλιποβαρής (σε σχέση με το μέγεθος και την ηλικία)
  Το προϊόν αυτό εφαρμόζεται μόνο στην επιφάνεια του δέρματος. Δεν πρέπει να χορηγείται παρεντερικά ή από το στόμα.
  Κατά την θεραπεία της ωτοδηκτικής ψώρας το προιόν δεν πρέπει να εφαρμόζεται κατευθείαν στον ακουστικό πόρο.
  Να μην χορηγείται όταν το τρίχωμα του ζώου είναι υγρό.
  Αποφύγετε την επαφή με το ζώο μέχρι η επιφάνεια που τοποθετήθηκε το φάρμακο να στεγνώσει. Τα παιδιά να μην έρχονται σε επαφή με τα ζώα στα οπoία έχει γίνει θεραπεία, για τουλάχιστον 30 λεπτά μετά την εφαρμογή της θεραπείας ή μέχρι να στεγνώσει το τρίχωμά τους.
  Μην αφήνετε τα ζώα στα οποία έχει εφαρμοστεί η θεραπεία να κάνουν μπάνιο σε υδάτινα ρεύματα πριν περάσουν δύο ώρες τουλάχιστον από τη θεραπεία.
  Πλύνετε τα χέρια μετά από κάθε χρήση με νερό και σαπούνι και ξεπλύνετε αμέσως τυχόν υπολείμματα φαρμάκου τα οποία έχουν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής του φαρμάκου με τα μάτια, ξεπλύνετέ τα αμέσως με νερό και συμβουλευτείτε γιατρό.
  Τα ζώα στα οπoία έχει γίνει θεραπεία,να φυλάσσονται μακριά από εστίες φωτιάς ή άλλες πηγές ανάφλεξης για τουλάχιστον 30 λεπτά, ή μέχρι να στεγνώσει το τρίχωμά τους.
  Μην καπνίζετε μην τρώτε και μην πίνετε κατά το χειρισμό του προϊόντος.
  Άτομα με ευαισθησία του δέρματος ή με αλλεργία σε προϊόντα τέτοιου είδους, θα πρέπει να χειρίζονται το προϊόν με προσοχή.
  Εύφλεκτο – να διατηρείται μακρυά από πηγές θερμότητας, σπίθες, φλόγες ή άλλες πηγές ανάφλεξης.

  Λεπτομερείς πληροφορίες για τον παρόν προϊόν διατίθενται στον δικτυακό τόπο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) στη διεύθυνση http://www.emea.eu.int/

 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 0.0000 kg
  Διαστάσεις 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm

Δείτε κι αυτά …

Παρόμοια Προϊόντα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη