+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
hero background

Κατάστημα

Προσφορά!

VIRAKIL NG 1LT

14.00 11.00

CEVA
To VIRAKIL NG 1LT είναι υγρό απολυμαντικό ευρέως φάσματος ισχυρά συμπυκνωμένο για άριστη αποτελεσματικότητα διαλυόμενο στο νερό. (alkyl dimethylbenzyl ammonium chloride, glutarldehyde)

Εξαντλήθηκε

Σύγκρινε
 • Περιγραφή Προϊόντος

  VIRAKIL NG 1LT

  To VIRAKIL NG 1LT είναι υγρό απολυμαντικό ευρέως φάσματος ισχυρά συμπυκνωμένο για άριστη αποτελεσματικότητα διαλυόμενο στο νερό.

  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  Το VIRAKIL είναι ισχυρό ιοκτόνο, βακτηριοκτόνο και μυκητοκτόνο απολυμαντικό. Η δράση του alkyl dimethylbenzyl ammonium chloride στη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης είναι συνεργική με τη δράση της glutarldehyde στο DNA/RNA με αποτέλεσμα το φάσμα δράσης να εκτείνεται σε όλους τους μικροοργανισμούς. Δεν είναι διαβρωτικό, παραμένει δραστικό σε παρουσία οργανικής ύλης και σε σκληρό νερό. Είναι συμβατό με τα περισσότερα απορρυπαντικά με εξαίρεση μόνο τα ανιονικά απορρυπαντικά.

  ΧΡΗΣΗ – ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  Απολυμαντικό χρησιμοποιούμενο για κτηνιατρικούς σκοπούς. Απολύμανση κτιριακών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, περιλαμβανομένων όλων των επιφανειών όπως και αυτών που έρχονται σε επαφή με ζωοτροφές και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε χώρους όπου εκτρέφονται, στεγάζονται, φυλάσσονται ή μεταφέρονται ζώα.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  Διαλύστε το VIRAKIL σε νερό για την παρασκευή διαλύματος  συγκέντρωσης από 0,25- 1% σύμφωνα με τη χρήση και την απαιτούμενη απολυμαντική δράση.

  Ειδικότερα για ιοκτόνο δράση διάλυμα 0,5% ( 1l virakil σε 200l νερό), για βακτηριοκτόνο δράση διάλυμα 0,25% (1l virakil σε 400l νερό) και για αντιμυκητιακή δράση  διάλυμα 1% ( 1l virakil σε 100l νερό )

  ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΝΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΣΥΣΚΕΥΩΝ:

  Οι απολυμάνσεις στα ζωοστάσια να γίνονται με κενούς θαλάμους και τα ζώα να επανέρχονται μετά από 24 ώρες και μετά από καλό αερισμό.

  Οι επιφάνεις που έρχονται σε επαφή με ζωοτροφές πριν την επαναχρησιμοποιησή τους να ξεπλένονται με πόσιμο νερό. 

   

   

 • Επιπλέον πληροφορίες

  Βάρος 1 kg
  Διαστάσεις 0.0000 x 0.0000 x 0.0000 cm

Δείτε κι αυτά …

Παρόμοια Προϊόντα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη