+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Category: Φτιάξτο μόνος σου

Φτιάξτο μόνος σου

Φτιάχνω το δικό μου Ξύδι

26 Σεπτεμβρίου 2013, Author: Αγροτική Στέγη

Ξύδι, ονομάζεται το αποτέλεσμα της ζύμωσης από βακτήρια, του οξικού οξέος σε αλκοόλη. Τα βακτήρια αυτά λέγονται οξοβακτηρίδια. Με την οξική ζύμωση, (δηλαδή την οξείδωση της αιθυλικής αλκοόλης που περιέχεται στα αλκοολούχα ποτά), τα οξοβακτηρίδια παράγουν το ένζυμο «αλκοολοξειδάση» και έτσι το οξυγόνο του αέρα, μετατρέπει την αιθυλική αλκοόλη, σε οξικό οξύ. Πως το φτιάχνουμε από κρασί […]

Φτιάξτο μόνος σου

Φτιάχνω το δικό μου σαπούνι

17 Νοεμβρίου 2012, Author: Αγροτική Στέγη

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙ Η συνταγή

Φτιάξτο μόνος σου

Φτιάχνω την δική μου Ρετσίνα

17 Οκτωβρίου 2012, Author: Αγροτική Στέγη

Λίγα λόγια για τη Ρετσίνα Η ρετσίνα είναι το πλέον γνωστό παραδοσιακό ελληνικό κρασί. Για αρκετά χρόνια ήταν ο πιο γνωστός τύπος ελληνικού κρασιού, σε σημείο που η φήμη της –όχι πάντα θετική– να επισκιάζει γνωστά ελληνικά κρασιά και τοπωνύμια. 

Φτιάξτο μόνος σου

Φτιάχνω το δικό μου αλεύρι

17 Σεπτεμβρίου 2012, Author: Αγροτική Στέγη

Πριν ξεκινήσουμε να φτιάξουμε το δικό μας αλεύρι, θα πρέπει να μάθουμε τους τύπους του αλευριού και ποιο είναι κατάλληλο για τη παρασκευή θέλουμε να κάνουμε: