+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Blog

Αγροτικά και Κτηνιατρικά νέα

Ανοίγει γραφείο ΟΓΑ στη Λέσβο

12 Ιανουαρίου 2015, Author: Αγροτική Στέγη

oga1

Τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων αγροτών του Δήμου Λέσβου θα μπει με την ίδρυση του νέο υποκαταστήματος του ΟΓΑ στο νησί, αποτέλεσμα μίας πολύμηνης προσπάθειας συνεργασίας.
«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο το Διοικητή του ΟΓΑ Ξενοφώντα Βεργίνη, ο οποίος κατανοώντας τη σημασία ενός γραφείου εξυπηρέτησης των αγροτών μας στη Λέσβο, υποστήριξε την πρωτοβουλία μου και προχώρησε στην απόφαση ίδρυσης ενός υποκαταστήματος ΟΓΑ στο νησί μας, όσο και το Δήμαρχο, κ. Γαληνό, με τον οποίο για ακόμη μία φορά είχαμε άριστη συνεργασία στα καίρια ζητήματα των νησιών μας», δήλωσε με την ευκαιρία των εγκαινίων ο νυν και υποψήφιος βουλευτής Λέσβου Παύλος Βογιατζής.

Τονίζοντας την σημασίας της έμπρακτης στήριξης του πρωτογενούς τομέα, ο κ. Βογιατζής προσέθεσε «Είναι γνωστές πλέον οι θέσεις μου, τις οποίες έχω εκφράσει επανειλημμένως στη Βουλή τα δυόμιση τελευταία χρόνια, για την ουσιαστική και έμπρακτη ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ως κύριου πυλώνα για την ανάκαμψη όχι μόνο της τοπικής οικονομίας νησιών όπως η Λέσβος, όπου η γεωργία και η κτηνοτροφία συνιστούν μία από τις κυριότερες πηγές εισοδήματος και απασχόλησης των κατοίκων, αλλά και της εθνικής οικονομίας γενικότερα. Πρόκειται για ένα στοίχημα, το οποίο η χώρα μας πρέπει να κερδίσει τόσο για τα νησιά μας όσο και για την οικονομία ολόκληρης της χώρας, γι’ αυτό και πρέπει όλοι μαζί να φροντίσουμε ενόψει και των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου η πορεία προς την πρόοδο και την οικονομική ανάκαμψη να συνεχιστεί χωρίς επισφαλή διαλείμματα και διακοπές»
πηγή: http://www.agronews.gr/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη