+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Blog

Αγροτικά και Κτηνιατρικά νέα

Νέο εργοστάσιο στη Γαλλία για την Kubota

29 Σεπτεμβρίου 2015, Author: Αγροτική Στέγη

Kubota_M108S_Studio_Image Το νέο της εργοστάσιο στη Γαλλία άνοιξε η ιαπωνική εταιρεία Kubota όπως είχε προαναγγείλει το Profi πριν από ένα χρόνο, κίνηση που έρχεται να συμπληρώσει την εισαγωγή της στα τρακτέρ μεγάλης ιπποδύναμης, μαρτυρώντας παράλληλα πως και αποδυναμωμένη η Γαλλία, δεν παύει να αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στην αγορά των αγροτικών μηχανημάτων στη Δυτική Ευρώπη. 

Το 115.000 τμ εργοστάσιο στο Dunkerque θα κατασκευάζει τα νέα της τρακτέρ 130 έως 170 ίππων με σκοπό να της εξοικονομήσει χρήματα από τις εξαγωγές προς τη Γαλλία. Το εργοστάσιο αρχικά χρησιμοποιούταν από ένα ξυλουργείο οπότε ήταν ιδανικό για τους σκοπούς της εταιρείας.
Αν και η παραγωγή έχει ήδη αρχίσει σε μικρή κλίματα, αναμένεται να φτάσει τα 3.000 τρακτέρ μέχρι το 2017. Τα τρακτέρ θα πάνε μετά σε Ευρώπη, Ιαπωνία και Αυστραλία με σκοπό να φτάσει η εταιρεία τζίρο 15 δις ευρώ, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Η Kubota, φαίνεται να διάλεξε αυτό το σημείο, όπως γράφει το FarmersWeekly, γιατί βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το λιμάνι Calais και Dunkerque. Επιπλέον, οι αρχές επιθυμούσαν και οι ίδιες την εγκατάσταση διακαώς, καθώς η ανεργία μαστίζει την περιοχή.
Η Kubota μπορεί να είναι ακόμα σχετικά μικρός παίχτης στα τρακτέρ άνω των 60 ίππων, όμως οι τεράστιες πωλήσεις της στα μικρά τρακτέρ, κινητήρες και άλλον εξοπλισμό, της φέρνουν 11 δις ετησίως και εκτός αυτού έχουν ήδη χτίσει το brand για το επόμενο βήμα. Το ποσό αυτό είναι μεγαλύτερο από τον γίγαντα, AGCO, των ΗΠΑ.
Προς το παρόν, το 45% των εσόδων της Kubota, έρχονται από την Ιαπωνία, όμως τα νούμερα αυτά αναμένεται να πέσουν όσο αυξάνουν οι εισαγωγές. Αν και η εταιρεία δεν έχει προς το παρόν εξακύλινδρο κινητήρα στις σειρές της, η σταθερή της πορεία, μάλλον δείχνει ότι δεν θα περιμένουμε πολύ για το επόμενο βήμα.
Πηγή: www.agronews.gr

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη