+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Blog

Αγροτικά και Κτηνιατρικά νέα

Πετρέλαιο κίνησης με μειωμένο φόρο για τους αγρότες εξετάζει η κυβέρνηση

23 Φεβρουαρίου 2013, Author: Αγροτική Στέγη

117325-trakter

Τη δυνατότητα θέσπισης αγροτικού πετρελαίου κίνησης με μειωμένη φορολόγηση εξετάζει η Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη σε αίτημα των αγροτών.
 
Συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών είχαν την Παρασκευή με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μαυραγάνης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα συστήσει επιτροπή αμέσως, με συμμετοχή αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων από τα δυο υπουργεία, προκειμένου να μελετηθεί η δυνατότητα θέσπισης αγροτικού πετρελαίου κίνησης με μειωμένη φορολόγηση και με ταυτοποίηση δεδομένων για κάθε αγρότη σε αντικατάσταση του σημερινού συστήματος επιστροφής φόρου.

Η επιτροπή θα θέσει τα συμπεράσματα της σε διαβούλευση με τους εκπροσώπους των αγροτών με σκοπό να διαμορφωθεί η τελική πρόταση προς την κυβέρνηση.

Newsroom ΔΟΛ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη