+30 22530 24100

Επικοινωνία

Κατάστημα Καλλονής: 22530 29270 - 24100 - 23275, Υποκατάστημα Λάρσος: 22510 93000

Για Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο
MontBlanc
0
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Blog

Σκύλος

Σκυλιά Ψύλοι και Laser

15 Δεκεμβρίου 2012, Author: Αγροτική Στέγη

Comfortis

Εν όψει της αναμενόμενης κυκλοφορίας του Comfortis ® (spinosad) μασώμενα δισκία για τον έλεγχο των ψύλλων των σκύλων διέρρευσε προς τα έξω η εξής συνταγή(χωρίς επίσημη εγκριση) με τη χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος LASER που περιέχει 48% spinosad. Διαλύω 2,5 ml LASER σε 10 κιλά νερό.

 

 

Με το διάλυμα ραντίζω το σκυλί. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα μετά. Επανάληψη ανά εβδομάδα για ένα μήνα.

Δεν κάνει για γάτες.

Σε μια εργαστηριακή μελέτη του spinosad, (ανήκει σε μια νέα κατηγορία αντιπαρασιτικών, γνωστών ως spinosyns, τα οποία προέρχονται από φυσικά απαντώμενα μικρόβια του εδάφους), το δραστικό συστατικό του Comfortis, άρχισε να σκοτώνει τους ψύλλους μέσα σε 30 λεπτά και σκοτώθηκε το 100% των ψύλλους μέσα σε 4 ώρες.

Χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας για τα σκυλιά και τα κουτάβια 14 εβδομάδων και άνω και πέντε κιλά σωματικού βάρους και άνω. Επιτίθεται στο νευρικό σύστημα των εντόμων, προκαλώντας γρήγορο θάνατο των ενήλικων ψύλλων.Το Spinosad λειτουργεί ενεργοποιώντας νικοτινικούς υποδοχείς ακετυλοχολίνης στο νευρικό σύστημα των ψύλλων, προκαλώντας υπερφόρτωση του νευρικού συστήματος των ψύλλων.

Ο ψύλλος πεθαίνει από επιληπτικές κρίσεις.Το spinosad δεν σκοτώνει άλλα εσωτερικά ή εξωτερικά παράσιτα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω φόρτου εργασίας σε μεταφορικές και ταχυμεταφορικές εταιρίες. Παράβλεψη